Κυριακή, Αυγούστου 10, 2008

Ανθρωποι και δελφίνια

Το παρακάτω video είναι σοκαριστικό! Αναφέρεται στο κυνήγι δελφινιών από την κυβέρνηση -και όχι μόνο- της Ιαπωνίας. Κανείς δεν είναι προετοιμασμένος γι' αυτό που θα δει...
Θυμόμαστε την αντίστοιχη θηριωδία εναντίον των φαλαινών. Οι φάλαινες και τα δελφίνια στην Ιαπωνία, οι φώκιες στον Καναδά και η λίστα αντί να περιορίζεται, μεγαλώνει!
Προειδοποίηση: το video είναι ιδιαιτέρως βίαιο! Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται στην Ιαπωνία για τη μαζική σφαγή δελφινιών, θυμίζουν άλλες εποχές. Και φυσικά, όπως πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, καμία σχέση δεν έχουν με το παραδοσιακό, man-to-animal κυνήγι, αφού καταστρατηγούν κάθε έννοια σεβασμού στη φύση.
Οσοι θέλετε μπορείτε να πάτε στη διεύθυνση www.petitiononline.com/golfinho
και να υπογράψετε την αίτηση για τον τερματισμό αυτής της απανθρωπιάς (αν και δεν ξέρω πια τι σημασία έχει η συλλογή και αποστολή χιλιάδων ή και εκατομμυρίων υπογραφών σε μία κυβέρνηση, όταν τις πράξεις αυτές τις πραγματοποιούν άνθρωποι οι οποίοι καθόλου δεν φαίνονται αναγκασμένοι ή δυσανασχετημένοι, αντιθέτως μάλιστα κάποιοι το διασκεδάζουν αν κρίνουμε από τα γέλια που ακούγονται!).

Δεν υπάρχουν σχόλια: