Τρίτη, Δεκεμβρίου 07, 2010

A-853 vs. USS Montana

- Εδώ Α-853… Αυτή τη στιγμή βρίσκεστε 25 ναυτικά μίλια μακριά και κατευθύνεστε ακριβώς κατά πάνω μας… Σας παρακαλώ να αλλάξετε την πορεία σας 15 μοίρες βόρεια για να αποφύγετε τη σύγκρουση.

- Αρνητικό… Αλλάξτε εσείς την πορεία σας 15 μοίρες νότια.

- Αρνητικό! Επαναλαμβάνω αλλάξτε την πορεία σας 15 μοίρες βόρεια.

- Σας ομιλεί ο πλοίαρχος σκάφους των Η.Π.Α. Αλλάξτε πάραυτα την πορεία σας 15 μοίρες νότια.

- Αρνητικό… Την υπόδειξή σας δεν τη βρίσκουμε ούτε λογική ούτε εφικτή. Σας παρακαλώ και πάλι να αλλάξετε την πορεία σας 15 μοίρες βόρεια για να αποφύγουμε τη σύγκρουση.

- Σας ομιλεί ο πλοίαρχος Richard James Howard του σκάφους «USS Montana», του δεύτερου σε μεγέθους αεροπλανοφόρου του στόλου των Η.Π.Α. Εχουμε μαζί μας δύο αντιτορπιλικά, καταδιωκτικό αεροσκάφος και τέσσερα υποβρύχια. Επιπλέον έχουμε την υποστήριξη καταδρομικών. Για τελευταία φορά επαναλαμβάνω: Αλλάξτε πορεία 15 μοίρες νότια, σε αντίθετη περίπτωση θα προβούμε σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες για την ασφάλεια του στόλου μας.

- Σας ομιλεί ο Juan Manuel Salas Alcantara, εδώ είμαστε δύο άτομα. Εχουμε μαζί μας έναν σκύλο, το βραδινό μας φαγητό, δύο μπουκάλια μπύρα και ένα καναρίνι σε κλουβί. Σας ομιλούμε από τον φάρο με αριθμό Α-853 των ισπανικών ακτών Finisterra Galicia και όπως καταλαβαίνετε δεν έχουμε την πρόθεση αλλά ούτε και τη δυνατότητα να μετακινηθούμε.

- ΟΚ, κατανοητό. Ευχαριστούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: